Bed & Breakfast

De Rumelshof is een monumentale boerderij uit 1909. U verblijft in een eigen deel van de boerderij met een slaapkamer, keuken, badkamer en woonkamer, helemaal voor uzelf. Een hond is geen probleem als die niet op onze schapen en paarden jaagt. Een paard meenemen is ook mogelijk. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen. De Rumelshof ligt aan het begin van een wandel- en fietsroute langs de Randmeerkust tot Elburg. Ook is het Leuvenumse woud en Beekhuizerzand vlakbij.

Vanuit de Rumelshof ligt de Zwaluwhoeve, de stad Harderwijk en het Dolfinarium op fietsafstand. En we hebben elektrische fietsen te huur.

U heeft vrij toegang tot uw appartement, de parkeerplaats en het erf voor de stal. De tuin van de boerderij is niet toegankelijk.

Wij wonen naast het appartement en zijn u graag van dienst. Voor €10,- p.p. serveren wij een ontbijt in uw appartement.

B&B de Rumelshof ligt in landelijk gebied, daardoor kan er ‘s ochtends vroeg en ‘s avond laat wat geluid te horen zijn als de boeren in de omgeving hun land bewerken. Onze kippen zorgen voor verse eieren, maar ook voor gekakel.

U kunt de accommodatie boeken via Booking.com of rechtstreeks bij Max & Irene. Kijk hieronder voor de beschikbaarheid.

Een overnachting voor twee personen met ontbijt kost ongeveer €95. Als u meer nachten blijft, geen ontbijt wilt of alleen komt, dan rekenen we uiteraard een lagere prijs. Stuur een e-mail met uw wensen en u krijgt een aantrekkelijk aanbod.

Beschikbaarheid B&B de Rumelshof